top of page

Werkwijze & kosten Portret shoot

De shoot is op locatie naar keuze, binnen of buiten. Ik werk vanuit Breda en heb hier in de omgeving een aantal geschikte locaties, waarvan de meesten buiten.

Als je wilt kun je uiteraard altijd iemand meenemen voor de support, wat extra hulp betekent vaak ook dat we meer locaties en outfits kunnen schieten.

De foto's:
Na de shoot krijg je minimaal 50 geselecteerde en bewerkte foto's van jezelf, zodat je ruim keuze hebt. Ik hoor het graag als je ideeën hebt over de soort nabewerking, wil je voor de natuurlijke- of juist de glamourlook gaan, laat het me weten, dan houd ik daar rekening mee.

Dag en tijd:
De shoots zijn normaal gesproken op vrijdag, zaterdag of zondag. Op aanvraag zijn soms ook andere dagen mogelijk. De shoots nemen gemiddeld 1 tot 3 uur in beslag, afhankelijk van jaargetijde, (aantal) locaties, het weer, wel of geen hulp, etc. Langer of korter is geen probleem, het gaat er uiteindelijk om dat je foto's krijgt waar jij tevreden over bent!  

De voorbereiding:
Ik denk graag met je mee als je iets specifieks (of juist nog niks) in gedachten hebt. Qua locatie is alles mogelijk: van verlaten pand, tot bos, strand, treinstation of zelfs onder water! Helemaal witte of zwarte kleding is wat moeilijker mooi te fotograferen. Zorg dus ook voor outfits die wat meer kleur hebben, tenzij je echt specifiek voor een bepaalde look wilt gaan uiteraard. Als je wat meer verschillende kledingstukken mee neemt is het makkelijker aan te passen aan de locaties. Probeer e.e.a. wel draagbaar te houden, het kan zijn dat we op locatie een stukje moeten lopen en niet overal is bestrating. Make-up: probeer niet al te donkere foundation te gebruiken, het verschil in huidskleur met bv blote armen of hals is snel zichtbaar op de foto.

Tip: denk ook eens na over mogelijke attributen zoals hoed, sjaal, paraplu, sport-attributen, muziekinstrument etc.

De kosten:
Een shoot kost € 250

 De prijs is inclusief nabewerking.

De foto's ontvang je digitaal en in groot formaat.

bottom of page