top of page
Werkwijze & kosten Bruiloft

soms heb je van die dromen die je wakker houden,

 

tot je ze uitvoert...

 

Loesje

 

Je bruiloft is de verwezenlijking van maanden van voorbereiding en jaren van dromen.

De foto’s van die dag helpen de herinnering levend te houden, de keuze van fotograaf is er dus vaak een die je heel bewust maakt.

 

Om een goede keuze te kunnen maken is het prettig om een idee van de stijl van de fotograaf te krijgen, daarnaast heb je misschien specifieke wensen voor de foto’s of de locaties. Omdat de fotograaf gedurende een groot deel van jullie mooiste dag aanwezig is, is het fijn om te weten of er een klik is. In een oriënterend gesprek maken we kennis, bespreken we jullie wensen en kunnen we uitgebreid fotoseries bekijken van eerder door mij gefotografeerde bruiloften. Op deze manier krijg je een eerlijk beeld van wat jullie kunnen verwachten. We kunnen de mogelijkheden dan uitgebreid doornemen en op basis van jullie wensen een goede planning voor de dag maken.

 

Hoeveel je wilt uitgeven voor de foto’s kun je zelf bepalen doordat ik werk met pakketten. Ook maatwerk is mogelijk. Ik heb heel bewust de keuze gemaakt om geen pakket op te nemen alleen voor de ceremonie en bruids-shoot. Op deze manier ben ik al vroeg aanwezig en zijn jullie al helemaal op je gemak tegen de tijd dat we bruids-shoot gaan doen.

 

Na ongeveer 2 tot 4 weken krijg je de bewerkte foto’s in groot formaat digitaal aangeleverd. Het is ook mogelijk om de foto’s in een album te laten plaatsen, de kosten hiervan zijn afhankelijk van jullie wensen en kan ik doorgeven na het oriënterend gesprek.

Basis Pakket

- twee dagdelen
   (ochtend & middag)

- minimaal 300 foto’s 
 

€ 1600

Uitgebreid Pakket

- drie dagdelen

   (ochtend, middag en avond, incl. feest)

- minimaal 450 foto’s 

€ 1900

Premium Pakket

- drie dagdelen

   (ochtend, middag en avond)

- minimaal 450 foto’s 

- verlovings-shoot 

€ 2100

alle prijzen zijn totaalprijzen, dus inclusief: btw, reistijd, reiskosten, volledige nabewerking en digitale aanlevering van alle foto’s in hoge resolutie

bottom of page