top of page

Recensies

download.png

Bruiloft Thijs & Doreen

Bruiloft Ankie & Bart

Met Daan klikte het al meteen bij de eerste afspraak. We hebben onze wensen doorgenomen tijdens ons gesprek en eigenlijk verliep alles daarna prima! Op de dag zelf had Daan een assistente meegenomen wat ook erg fijn was, zodat mijn man (toen nog mijn verloofde ;-) ) en ik allebei een fotograaf ter beschikking hadden tijdens onze voorbereiding/aankleden. Wij zijn niet zo fotogeniek of houden erg veel van camera's maar dit gevoel haalde beide fotografen al snel weg en voelde het de hele dag vertrouwd aan. Savonds hebben we ook nog gezellig op de dansvloer gestaan. Een super geslaagde dag en heel benieuwd naar foto's :-)

Bruiloft Mark en Kirsty

Daan is echt een topfotograaf en heeft onze volledige trouwdag perfect vastgelegd. Hij is creatief, flexibel, ongedwongen, gezellig en sowieso een prettige kerel om mee te werken. Overigens geldt dit ook voor zijn assistent Renée. Voor een bijzondere dag als deze heb je absoluut een klik nodig en moet je elkaar goed aanvoelen en dat doen Daan en Renée allebei perfect. Daarnaast in vergelijking met andere fotografen is zijn 'hele dag aanwezig' pakket een aanrader. Hierdoor heb je de hele dag in een zelfde stijl en kwaliteit vastliggen wat achteraf alles nog mooier maakt. Een hele grote aanrader voor iedereen!

Bruiloft Jurgen & Marjolein

Daan is een fijn persoon die heel goed doorheeft dat bruidsparen hun eigen specifieke wensen hebben qua fotografie. Hij luistert naar je, begrijpt wat je bedoelt en vertaalt dit naar nieuwe/andere ideeën. Hij weet hoe hij mensen op hun gemak kan stellen en is onopvallend aanwezig. Daan geeft je super kwaliteit voor een hele goede prijs! Wij zijn super tevreden met de foto's die Daan op onze trouwdag heeft gemaakt! 

Bruiloft Lauri & Wouter

Wij hebben een topervaring gehad met Daan als fotograaf! Hij snapte wat we wilden, heeft leuke creatieve ideeën en gaat er ver in om deze uit te kunnen voeren. Verder is Daan erg prettig om mee te werken. We hadden een leuke klik wat het maken van de trouwreportage ongedwongen en gezellig maakte. Daarnaast vonden wij de behulpzaamheid, het meedenken en de flexibiliteit positief eruit springen. De prijs/kwaliteit verhouding is ook prima en wij vonden het erg fijn dat we niet aan een bepaalde tijdslimiet vastzaten zoals een bepaald aantal uur. De foto's zijn fantastisch mooi geworden. Dankzij Daan's vakkundige werk hebben wij een prachtige herinnering aan onze trouwdag over gehouden. Wij zouden hem aan iedereen aanraden!

Bruiloft Laura & Bob

Super fotograaf! Maakt schitterende en originele foto's. Kwam zijn afspraken na en voor je het wist kregen we de foto's al. Verder gewoon een hele sympathieke gast!

Bruiloft Carlo & Maurieke

Daan is een super leuke, spontane en gezellige fotograaf! Hij levert top werk en heeft ook aantal van onze foto's super vet bewerkt. Daan past zich aan aan de sfeer van de bruiloft en valt niet meer op als fotograaf. Zeker een aanrader!

Schrijf een testimonial
Beoordeel onze diensten
Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page